BIG BONJOUR!

 Big Bonjour to piekarnia z prawdziwego zdarzenia, w której 100% wypieków przygotowywanych jest ręcznie każdego dnia z najwyższą starannością i przy użyciu najlepiej dobranych składników.

Używamy wyłącznie francuskich gatunków mąki, posiadających odpowiedni znak jakości lub pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawierają one żadnych dodatków chemicznych, barwników, konserwantów, polepszaczy smaku ani jakichkolwiek innych sztucznych elementów. Współpracujemy z jednym z najlepszych francuskich młynarzy, którego wyróżnia bezkompromisowe podejście do jakości surowców.

Każdy z naszych chlebów pieczony jest na zakwasie. Właściwie opakowany utrzymuje świeżość przez tydzień.  


Sprzedaż pieczywa przed Ilonn Hotel
poniedziałek - sobota 
godz. 7.30 - 17.30


NEWSLETTER

ZAPISZ SIĘ. BĄDŹ Z NAMI. BĄDŹ NA BIEŻĄCO.

Wysłanie maila jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu polityki prywatności.

INNE KONCEPTY ILONN HOTEL