Wydarzenia | Ilonn Hotel Poznań
EN
Newsletter
Nasze obiekty
WYDARZENIA
SORTUJ
March 2017
Pn WtŚr Cz Pt Sb Nd
Newsletter
2021-02-13
12:00
Wstęp
wolny
Walentynki z Wielką Kuchnią Podolany
Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie - Walentynki z Wielką Kuchnią Podolany. Będziemy serwować najpyszniejsze dania, przygotowane przez naszego szefa, D... Dowiedz się więcej
MENU LIVE COOKING W PIĄTEK OD 18:00
KREWETKI / SZPINAK / CHORIZO / CZOSNEK / CHILLI / POMIDORKI CHERRY / OLIWA POROWA
MULE / PIETRUSZKA / CZARNY MAKARON / OMUŁKI / MLEKO KOKOSOWE / BOK CHOY / GROSZEK CUKROWY
Cena 125 zł oraz w prezencie PROSECCO NO LIMIT!!!   

SOBOTA I NIEDZIELA OD 12:00
TATAR Z TUŃCZYKA / AVOKADO / GLONY WAKAME / SEZAM  - 39ZŁ
ORIENTALNA ZUPA / MLEKO KOKOSOWE / KREWETKI / KOLENDRA  - 25ZŁ
DORSZ SKREI / KALAFIOR / BOCZNIAK / JARMUŻ / SOS VELOUTE  - 45ZŁ
BIAŁA CZEKOLADA / PROSECCO / TRUSKAWKA / CRUNCH / MIĘTA  - 25ZŁ 

MENU DEGUSTACYJNE W CENIE 99ZŁ
Rezerwacje przyjmujemy: a.mroz@ilonnhotel.pl oraz pod numerem: 530 914 393  

 
2021-02-14
12:00
Wstęp
wolny
Walentynki z Wielką Kuchnią Podolany
Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie - Walentynki z Wielką Kuchnią Podolany. Będziemy serwować najpyszniejsze dania, przygotowane przez naszego szefa, D... Dowiedz się więcej
MENU LIVE COOKING W PIĄTEK OD 18:00
KREWETKI / SZPINAK / CHORIZO / CZOSNEK / CHILLI / POMIDORKI CHERRY / OLIWA POROWA
MULE / PIETRUSZKA / CZARNY MAKARON / OMUŁKI / MLEKO KOKOSOWE / BOK CHOY / GROSZEK CUKROWY
Cena 125 zł oraz w prezencie PROSECCO NO LIMIT!!!   

SOBOTA I NIEDZIELA OD 12:00
TATAR Z TUŃCZYKA / AVOKADO / GLONY WAKAME / SEZAM  - 39ZŁ
ORIENTALNA ZUPA / MLEKO KOKOSOWE / KREWETKI / KOLENDRA  - 25ZŁ
DORSZ SKREI / KALAFIOR / BOCZNIAK / JARMUŻ / SOS VELOUTE  - 45ZŁ
BIAŁA CZEKOLADA / PROSECCO / TRUSKAWKA / CRUNCH / MIĘTA  - 25ZŁ 

MENU DEGUSTACYJNE W CENIE 99ZŁ
Rezerwacje przyjmujemy: a.mroz@ilonnhotel.pl oraz pod numerem: 530 914 393  

 
2021-02-12
12:00
Wstęp
wolny
Walentynki z Wielką Kuchnią Podolany
Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie - Walentynki z Wielką Kuchnią Podolany. Będziemy serwować najpyszniejsze dania, przygotowane przez naszego szefa, D... Dowiedz się więcej
MENU LIVE COOKING W PIĄTEK OD 18:00
KREWETKI / SZPINAK / CHORIZO / CZOSNEK / CHILLI / POMIDORKI CHERRY / OLIWA POROWA
MULE / PIETRUSZKA / CZARNY MAKARON / OMUŁKI / MLEKO KOKOSOWE / BOK CHOY / GROSZEK CUKROWY
Cena 125 zł oraz w prezencie PROSECCO NO LIMIT!!!   

SOBOTA I NIEDZIELA OD 12:00
TATAR Z TUŃCZYKA / AVOKADO / GLONY WAKAME / SEZAM  - 39ZŁ
ORIENTALNA ZUPA / MLEKO KOKOSOWE / KREWETKI / KOLENDRA  - 25ZŁ
DORSZ SKREI / KALAFIOR / BOCZNIAK / JARMUŻ / SOS VELOUTE  - 45ZŁ
BIAŁA CZEKOLADA / PROSECCO / TRUSKAWKA / CRUNCH / MIĘTA  - 25ZŁ 

MENU DEGUSTACYJNE W CENIE 99ZŁ
Rezerwacje przyjmujemy: a.mroz@ilonnhotel.pl oraz pod numerem: 530 914 393  

 
2021-02-12
18:00
Wstęp
wolny
Walentynkowy LIVE COOKING z Dawidem Łagowskim
KREWETKI / SZPINAK / CHORIZO / CZOSNEK / CHILLI / POMIDORKI CHERRY / OLIWA POROWAMULE / PIETRUSZKA / CZARNY MAKARON / OMUŁKI / MLEKO KOKOSOWE / BOK CH... Dowiedz się więcej
Menu Walentynkowe Weekendowe:
TATAR Z TUŃCZYKA / AVOKADO / GLONY WAKAME / SEZAM  - 39ZŁ
ORIENTALNA ZUPA / MLEKO KOKOSOWE / KREWETKI / KOLENDRA  - 25ZŁ
DORSZ SKREI / KALAFIOR / BOCZNIAK / JARMUŻ / SOS VELOUTE  - 45ZŁ
BIAŁA CZEKOLADA / PROSECCO / TRUSKAWKA / CRUNCH / MIĘTA  - 25ZŁ 
MENU DEGUSTACYJNE -  99ZŁ  
Dostępne już od godz. 12:00