BIG BONJOUR!
Big Bonjour to piekarnia z prawdziwego zdarzenia, w której 100% wypieków przygotowywanych jest ręcznie każdego dnia z najwyższą starannością i przy użyciu najlepiej dobranych składników.
Używamy wyłącznie francuskich gatunków mąki, posiadających odpowiedni znak jakości lub pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawierają one żadnych dodatków chemicznych, barwników, konserwantów, polepszaczy smaku ani jakichkolwiek innych sztucznych elementów. Współpracujemy z jednym z najlepszych francuskich młynarzy, którego wyróżnia bezkompromisowe podejście do jakości surowców.
Każdy z naszych chlebów pieczony jest na zakwasie. Właściwie opakowany utrzymuje świeżość przez tydzień.
Sprzedaż pieczywa przed Ilonn Hotel
poniedziałek - piątek 7.30-18.00
sobota 7.30-14.00
NEWSLETTER
ZAPISZ SIĘ. BĄDŹ Z NAMI. BĄDŹ NA BIEŻĄCO.
Wysłanie maila jest jednoznaczne z akceptacją
regulaminu polityki prywatności.